Angi Sept: Jači od grlobolje!

Novosti, akcije i savjeti

Grlobolja je jedan od simptoma prehlade ili gripe. Simptomi prehlade i gripe ponekad su isti, no kod gripe su jačeg intenziteta i dugotrajniji.

Osim grlobolje koju karakterizira bolno i otežano gutanje, promuklost i kašalj, uobičajeni simptomi prehlade ili gripe su: začepljenost nosa, šmrcanje, kihanje, malaksalost, umor i često povišena temperatura uzrokovani virusom ili bakterijom te oslabljenim imunološkim sustavom.

 

Što poduzeti kod grlobolje?

 

Ljekovita kadulja

Preporučuje se liječenje upale grla započeti s biljnim preparatima koji će nam olakšati tegobe i simptome. Tu, prije svega, spadaju antiseptička i dezinficirajuća sredstva koja se primjenjuju lokalno i direktno na sluznicu grla. Tradicionalna i vrlo učinkovita je upotreba kaduljeOna sadrži tujon, koji ima antibakterijsko, antifungicidno i antivirusno djelovanje.

Ljekovite pastile svoju sve veću popularnost i sve širu primjenu zahvaljuju svojoj djelotvornosti i jednostavnosti primjene. Ono što pastile čini ljekovitima jesu antiseptici koje sadržavaju. Njihova je karakteristika da su u malim količinama neotrovni, a dovoljno učinkoviti za čišćenje sluznice od širokog spektra mikroorganizama. 

Kod nadraženog grla, usne šupljine i zubnog mesa potrebno je uzimati dosta tekućine u obliku biljnih čajeva ili toplih napitaka. Antibiotike treba što češće izbjegavati, a uzimati ih samo po savjetu liječnika, kada se utvrdi da se radi o bakterijskoj infekciji.

 

Angi Sept – jači od grlobolje!

 

Kod jake grlobolje važno je reagirati odmah! Kao učinkovitu pomoć kod nadraženog grla preporučujemo Dr.Theiss Angi Sept pastile za grlo.

AngiSept 2

Dr.Theiss Angi Sept pastile preporučuju se za grlobolju popraćenu kašljem i začepljenjem nosa – one sadrže mentol koji olakšava iskašljavanje i pomaže pročišćenju nosa. Dodatak anetola (dobiven iz eteričnog ulja aniša) ima ekspektoralni i antibakterijski učinak. Primjenjuju se tako da se lagano otapaju u ustima, što omogućava dugotrajnije djelovanje ljekovitih tvari na upaljenu sluznicu.

 

Angi Sept Direkt sprej

 

Kod jake grlobolje reagirajte odmah i na mjestu boli! 
Sprej je obogaćen ekstraktima kadulje i kamilice, eteričnim uljem klinčića i tinkturom nevena.

AngiSept 2

 

Angi Sept otopina za grgljanje s kaduljom

 

Isperite mikroorganizme!
Čista morska voda s ekstraktima kadulje, kamilice, metvice i eterična ulja klinčića gotova za uporabu! Učestalo grgljanje, otprilike nekoliko puta dnevno, ispire uzročnike bolesti iz područja usta i ždrijela i smiruje nadražaj na kašalj.

 

Besplatni dermatološki pregledi

Besplatni dermatološki pregledi

Međugorje 5.6.2019. 10-12:30 sati Ljubuški 06.06.2019. 10-12:30 sati Grude 23.05.2019. 10-12:30 sati Neum 20.06.2019. 10-12:30 sati Široki Brijeg 04.06.2019. 10-12:30 satiKontaktirajte nas Kako Vam možemo pomoći? Ukoliko imate pitanja na koja niste pronašli odgovor,...

Besplatno savjetovanje vitaminsko – mineralnog sastava

Besplatno savjetovanje vitaminsko – mineralnog sastava

Utorak         12.02.  Biopharm Vitina,           15 - 18h Subota         16.02.  Biopharm Međugorje,   11 - 15h Petak           22.02.  Biopharm Ljubuški,       10 – 14h Petak           22.02.  Biopharm Grude,          09 -13h Ponedjeljak  25.02.  Biopharm Š.Brijeg,...

Kontaktirajte nas

Kako Vam možemo pomoći? Ukoliko imate pitanja na koja niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas emailom sa niže priloženim formularom ili nas nazovite na kontakt broj 039 682 623