BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Embryolisse Sun Cream SPF50 100ml

48,00 KM

Na stanju

Embryolisse donosi inovativnu liniju za zaštitu od sunca obogaćenu antioksidativnim uljem biljke Roucou. Ova linija sadrži dva proizvoda, Sun Cream SPF50 za lice i tijelo te Sun Stick SPF50+ za više područja. Formulacija je sigurna za oceane i rigorozno je testirana na 100% osjetljivoj koži.

Embryolisse Sun Cream SPF50 pruža sveobuhvatnu zaštitu za sve tipove kože od treće godine života. Sadrži vrhunske organske filtre za visoku zaštitu te antioksidativna svojstva ulja biljke Roucou, pružajući zdravi sjaj koži. Krema ima suptilan miris, otporna je na vodu i trljanje te ne ostavlja bijele tragove.

Ekstremna zaštita uključuje izbjegavanje mineralnih i kontroverznih kemijskih filtara poput oktokrilena i oksibenzona. Umjesto toga, koriste se tri vrhunska organska filtra koji su učinkoviti protiv UVA i UVB zraka te ekotoksično neškodljivi za koralje i morske alge.

Ulje biljke Roucou, tradicionalno korišteno u Amazoni kao balzam protiv sunčevih oštećenja, bogato je antioksidansima beta-karotenima. Pruža hidrataciju, hranu i zaštitu od slobodnih radikala koji ubrzavaju starenje kože.

Embryolisse je razvio kremu bogate teksture koja se lako nanosi na lice i tijelo, stapa se s kožom bez bijelih tragova i ostavlja ugodan miris. Ova praktična krema je vodootporna, primjerena za cijelu obitelj od treće godine života te je pakirana u tubu od 100 ml, idealnu za putovanja.

Linija za zaštitu od sunca ima minimalistički dizajn s ciljem smanjenja otpada:
– Tubu od 60% reciklirane plastike.
– Smanjenje uporabe plastike za 28% u usporedbi s klasičnom tubom iste veličine.

Veganska formula sadrži 93% sastojaka prirodnog podrijetla. Proizvedena je u Francuskoj i ne sadrži umjetna bojila.

Kupi

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Embryolisse Sun Cream SPF50 100ml"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu