O nama
Upoznajte nas

Ljekarna Biopharm

Ljekarna Biopharm je moderna farmaceutska ustanova koja prati europske i svjetske trendove oslanjajući se na znanja, vještine i vrijednosti naših farmaceuta stečenih cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem.

Naš cilj je uspješno promicati kulturu zdravlja uz pronalaženje najboljih riješenja za Vaše zdravstvene probleme ili nedoumice.

Stručno osoblje

Slobodno i bez ustručavanja nam se možete obratiti za savjet

Vrhunski proizvodi

U našim ljekarnama nudimo isključivo proizvode provjerene kvalitete

Raznolika ponuda

Naša bogata ponuda proizvoda će zadovoljiti sve Vaše potrebe

Akreditirana ljekarna

AKAZ certifikat

S ponosom ističemo da sve naše ljekarne posjeduju AKAZ certifikat kao dokaz naše stručnosti, izvrsnosti i predanosti poslu, a sve s ciljem zadovoljenja Vas – naših cijenjenih klijenata.

Naša misija

Naša misija je prućati pacijentima i ostalim korisnicima usluga vrhunsku skrb i uslugu, a našim zaposlenicima sigurnost i ugodnu radnu atmosferu, te im želimo dati prigodu da razviju svoju kreativnost, stručno se usavršavaju i napreduju, a stečena znanja kompetentno razmjenjuju s kolegama.

Stručno osoblje

Slobodno i bez ustručavanja nam se možete obratiti za savjet zbog bilo kakve zdravstvene tegobe, unaprjeđenja zdravlja ili prevencije. Cilj nam je uvijek biti na usluzi i podijeliti svoje znanje, stvoriti povjerljiv i prisan odnos s korisnicima naših usluga i svima koji nam se obrate.

Promicanje kulture zdravlja

Naša misija je osvješćivanje ljudi o važnosti zdravog načina života i prevencije, a tek onda liječenja bolesti. U skladu s tim, korisnicima naših usluga uvijek pojašnjavamo svojstva farmaceutskih pripravaka koji mogu doprinijeti kvalitetnijem životu.
Prirodni lijekovi
Prevencija bolesti
Dodaci prehrani
Vitamini i suplementi

Kontaktirajte nas

Kako Vam možemo pomoći? Ukoliko imate pitanja na koja niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas emailom sa niže priloženim formularom ili nas nazovite na kontakt broj 039 682 623