BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Embryolisse Radiant Complexion Cream Apricot Glow 30ml

47,00 KM

Na stanju

Embryolisse Radiant Complexion Cream Apricot Glow je gel-krema za lice s hijaluronskom kiselinom i ekstraktom cvijeta potočarke, koja pruža detoksikaciju i trenutni zdravi sjaj koži. Namijenjena je hidraciji i njegovanju kože, uključujući područje oko očiju. Sadrži 97% sastojaka prirodnog podrijetla te dolazi u recikliranoj aluminijskoj tubi.

Ova univerzalna nijansa boje marelice razvijena je u suradnji s vizažistima kako bi koži pružila zdravi zlaćani sjaj. Lagana gel-krema savršeno se stapa s kožom, zaglađuje teksturu kože, smanjuje tamne krugove i natečenost te trenutno otkriva prirodni sjaj. Idealan je kao podloga za šminku ili za revitalizaciju umorne kože.

Sastojci uključuju oksigenacijski ekstrakt cvijeta potočarke za revitalizaciju kože te hijaluronsku kiselinu za intenzivnu hidraciju i održavanje ravnoteže vode u koži. Krema je dermatološki testirana na podnošljivost.

Primjena: Nanesite na lice i područje oko očiju za hidriranu kožu i zdravi sjaj. Prikladna je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu.

Ekološki dizajn i odvajanje otpada uključuju 95% recikliranu aluminijsku tubu, smanjenje emisije CO2 te FSC certificirane kartonske kutije. Proizvod je proizveden u Francuskoj.

 

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Embryolisse Radiant Complexion Cream Apricot Glow 30ml"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu