BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Embryolisse Intense Lift Eye Cream 15ml

55,00 KM

Na stanju

Intense Lift Eye Cream je intenzivna krema za njegu područja oko očiju koja ima višestruke benefite kao što su podizanje obješene kože očnih kapaka, smanjenje vidljivosti bora, tamnih krugova i vrećica ispod očiju. Formula je obogaćena ekstraktom cvijeta kestena koji pruža učinak liftinga i revitalizacije zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih molekula poput terpenoida, tanina i šećera. Hijaluronska kiselina biljnog porijekla zaglađuje i popunjava bore, zadržavajući vlagu u koži.

Krema ima teksturu koja omogućava dobro prianjanje šminke i može se koristiti i na konturi usana. Formulacija je ekološki prihvatljiva, sadrži 98% sastojaka prirodnog porijekla i prilagođena je osjetljivoj koži oko očiju. Dermatološki i oftalmološki je testirana radi optimalne podnošljivosti.

Rezultati kliničkih ispitivanja su impresivni:
– 84% korisnika primijetilo je da je koža očnih kapaka podignuta
– 91% korisnika primijetilo je zaglađenost kože oko očiju
– 89% korisnika primijetilo je smanjenje tamnih krugova
– 84% korisnika primijetilo je smanjenje natečenosti ispod očiju

Način primjene: Nanesite ujutro i navečer na čistu kožu konture oka i očnih kapaka. Za učinak podizanja očnih kapaka, kremu nježno umasirajte od unutarnjeg kuta oka do vrha obrva.

Glavni aktivni sastojci su hijaluronska kiselina, ekstrakt cvijeta kestena i ulje noćurka. Krema je bez dodatka mirisa kako bi se dodatno smanjio potencijalni iritacijski učinak na osjetljivo područje oko očiju.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Embryolisse Intense Lift Eye Cream 15ml"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu