BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Hug Your Life Kurkuma 95% ekstrakt & BioPerine kapsule a60

54,50 KM

Na stanju

Suhi ekstrakt korijena kurkume (Curcuma longa) standardiziran na 95% kurkuminoida + Suhi ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum) BioPerine® standardiziran na 95% piperina

Kurkuma (lat. Curcuma longa) je začin koji se dobiva iz podzemnog rizoma biljke karakteristične za područje Indije i jugoistočne Azije. Ovaj začin ima bogatu povijest u Indiji kao konzervans, bojilo te u Ayurvedskoj medicini, gdje je poznat kao prirodni lijek. Aktivni sastojak kurkume, kurkumin, odgovoran je za njezinu karakterističnu žutu boju i ima dobro dokumentirano ljekovito djelovanje. Međutim, kurkumin ima nisku bioraspoloživost, što znači da se brzo metabolizira i izlučuje iz organizma.

Bioraspoloživost je omjer hranjivih tvari koje se unose u tijelo i onih koje se stvarno apsorbiraju i mogu se koristiti biokemijskim procesima. U slučaju kurkumina, dodatak BioPerine®-a, ekstrakta crnog papra standardiziranog na 95% piperina, pomaže u značajnom poboljšanju apsorpcije kurkumina. BioPerine® je kroz klinička ispitivanja dokazao svoju sigurnost i učinkovitost u prehrambenim proizvodima.

Kurkuma 95% ekstrakt & BioPerine sastojci:
– Suhi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) standardiziran na najmanje 95% kurkuminoida
– Zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza (kapsule)
– Tvar protiv zgrudnjavanja: mikrokristalinična celuloza
– Suhi ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum)
– Tvar protiv zgrudnjavanja: celulozni prah (ARBOCEL® A300)

Uputa za upotrebu:
Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno, najbolje za vrijeme obroka.

Napomene:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Čuvati izvan dohvata djece. Važno je održavati uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života. Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% biljnog podrijetla, prikladne i za vegetarijance.

Upozorenja:
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama i dojiljama.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Hug Your Life Kurkuma 95% ekstrakt & BioPerine kapsule a60"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu