BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Microlife Tlakomjer BP A6 PC

225,00 KM

Na stanju

Model A6 PC karakterizira AFIB tehnologija, koja predstavlja vrhunski sustav za otkrivanje atrijske fibrilacije (AF) tijekom mjerenja krvnog tlaka kod kuće. Ovaj tlakomjer omogućuje prijenos podataka na računalo putem USB veze (priključak je uključen), što značajno olakšava praćenje, analizu i razumijevanje zdravstvenog stanja pojedinca uz pomoć besplatnog BPA softvera. Također, model je nagrađen prestižnom “Red Dot” nagradom te njemačkom nagradom za dizajn.

AFIB tehnologija je ključna za rano otkrivanje potencijalnih rizika od moždanog udara, pružajući dodatnu sigurnost i pouzdanost u kućnom mjerenju krvnog tlaka. Tlakomjer je opremljen MAM tehnologijom koja omogućuje tri uzastopna mjerenja, što je preporuka i liječnika za točnije rezultate. Memorija uređaja omogućuje pohranu do 99 mjerenja za svakog od dva korisnika.

Osim toga, tlakomjer ima tipku za zaključavanje koja sprječava slučajnu aktivaciju, indikator svjetlosne signalizacije za brzu procjenu vrijednosti krvnog tlaka te dolazi s dodatnom opremom kao što su stalak za tlakomjer i manžeta, adapter, 4xAAA alkalne baterije, zaštitna torbica, dnevnik izmjerenog krvnog tlaka te tvrda konusna manžeta (22-42 cm).

Ukupne dimenzije modela BP A6 PC su 160x80x32 mm, a masa s baterijama iznosi 354 g. Uređaj se napaja s 4 x 1.5 V alkalnih baterija tipa AAA ili adapterom DC 6V, 600 mA prema korisničkom izboru. Raspon mjerenja obuhvaća krvni tlak od 20 do 280 mmHg i puls od 40 do 200 otkucaja u minuti.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Microlife Tlakomjer BP A6 PC"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu