BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Solgar Multi-Nutrient formula tablete a60

113,50 KM

Na stanju

Solgar MULTI-NUTRIENT FORMULA je kompleksna formulacija koja kombinira esencijalne nutrijente i biljne komplekse za podršku općem zdravlju organizma. Evo ključnih značajki proizvoda:

Solgar MULTI-NUTRIENT FORMULA sadržava vitamine, uključujući vitamin C u obliku kalcijevog askorbata, što je nježniji oblik vitamina C za probavni trakt. Također sadrži prirodni vitamin E za bolju biološku aktivnost te vitamine B kompleksa koji su važni za energiju iz hrane i druge metaboličke procese. Beta karoten, koji se u tijelu može pretvoriti u vitamin A, također je dio formulacije.

Što se tiče minerala, Solgar MULTI-NUTRIENT FORMULA uključuje minerale poput željeza bisglicinata, visoko apsorbirajućeg oblika željeza koji nema konstipacijske učinke, te krom pikolinata za održavanje normalne razine šećera u krvi.

Biljni sastojci uključuju bioflavonoide citrusa, enzime poput bromelaina i papaina koji pomažu u probavi, klorofil iz zelenih biljaka, alge poput spiruline i klorele, ulje sjemenki lana za balans omega-3 i omega-6 masnih kiselina te druge biljne prahove bogate nutrijentima.

Solgar MULTI-NUTRIENT FORMULA također sadržava topiva vlakna poput vlakana zobi u prahu i vlakana jabučnog pektina.

Ovaj proizvod je idealan za vegane i vegetarijance jer ne sadrži mliječne proizvode, kvasac, umjetne konzervanse ni okuse. Preporučena dnevna doza je 1 tableta na dan.

Solgar MULTI-NUTRIENT FORMULA se proizvodi prema visokim standardima kvalitete od 1947. godine, koristeći prirodne izvore i inovativne pristupe proizvodnji.

Pakiranje sadrži 60 tableta.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Solgar Multi-Nutrient formula tablete a60"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu