BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Esi Rigenforte šampon protiv opadanja kose 250ml

18,00 KM

Na stanju

Rigenforte šampon sadrži prirodne sastojke koji potiču rast kose, hrane je, jačaju i povećavaju volumen. Preporučuje se kako muškarcima tako i ženama kod problema s proređivanjem i pojačanim opadanjem kose. Idealan je za svakodnevnu i dugotrajnu upotrebu.

Posebno je pogodan za tanku i krhku kosu jer poboljšava volumen, tonira i hidrira kosu koja je oštećena djelovanjem sunca, vjetra, zagađenja i boja za kosu. Ne sadrži agresivna pjeneća sredstva i ne isušuje kožu glave, pružajući lagano pjenjenje koje osigurava osjećaj potpune čistoće i lako se ispire.

Inovativna Biotinax tehnologija, razvijena od strane kompanije ESI s.r.l, kombinira tri aktivna sastojka: biotin, metionin i cistin.

Kliničko ispitivanje provedeno u suradnji s jednim talijanskim sveučilištem tijekom 3 mjeseca s 20 sudionika (muškaraca i žena) koji imaju problema s prekomjernim opadanjem kose, pokazalo je da kombinirana upotreba Rigenforte Biotinax ampula i Rigenforte Biotinax šampona smanjuje stvaranje sebuma i peruti, iritacije vlasišta, gubitak kose te potiče gustoću kose.

Proizvod ne sadrži boje, parabene ni silikone. Dermatološki je testiran.

Način primjene: Nanesite na mokru kosu, lagano masirajte i ostavite da djeluje 1 minutu, zatim isperite mlakom vodom. Šampon je pogodan za svakodnevnu i dugotrajnu upotrebu. Najbolji rezultati u prevenciji gubitka kose postižu se kombiniranom upotrebom ovog šampona s Rigenforte Biotinax ampulama.

Za dodatne informacije i detalje o proizvodu posjetite službenu web stranicu proizvoda.

Pakovanje: 250ml

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Esi Rigenforte šampon protiv opadanja kose 250ml"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu