BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Doppelherz System Vitamin B12 Plus Energy 30 bočica x 25ml

96,00 KM

Na stanju

Doppelherz System Vitamin B12 Plus Energy je inovativna formulacija koja osigurava potrebne hranjive tvari za brzo punjenje baterija, poboljšanje koncentracije i budnosti. Također sadrži vitamine koji podržavaju normalno funkcioniranje živčanog sustava. Ampule su spremne za piće odmah i imaju ukusan okus naranče-grejpa, što ih čini idealnima za konzumaciju u pokretu.

Kofein pomaže povećati budnost i fokus. Vitamin B12 smanjuje umor i iscrpljenost te podržava normalno funkcioniranje živčanog sustava. Ampule imaju ugodan okus naranče i grejpa, što ih čini prijatnima za konzumaciju.

Važno je naglasiti da pravilna tjelovježba i uravnotežena prehrana igraju ključnu ulogu u održavanju tjelesne aktivnosti i zdravlja. Doppelherz System Vitamin B12 Plus Energy osigurava kombinaciju hranjivih tvari koje podržavaju normalnu učinkovitost i pružaju energiju za aktivnosti u toku dana.

Upotreba: Preporučuje se konzumirati jednu ampulu dnevno. Prije upotrebe dobro protresti. Ampule su spremne za piće i ne zahtijevaju dodatnu pripremu.

Sastav po ampuli (25 ml): 10 g dekstroze, Vitamin B12, Vitamin B1, Pantotenska kiselina, 75 mg kofeina, 100 mg kolina.

Pakiranje: 30 ampula od 25 ml svaka.

Ovaj proizvod je namijenjen osobama koje žele podržati svoju koncentraciju, energiju i opću vitalnost u svakodnevnim aktivnostima, pružajući im praktičnost i brzu apsorpciju potrebnih hranjivih tvari.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Doppelherz System Vitamin B12 Plus Energy 30 bočica x 25ml"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu