BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Proculin® Soft Lens otopina za leće putno pakiranje 100ml

9,90 KM

Na stanju

Proculin® Soft Lens je višenamjenska otopina s hijaluronskom kiselinom koja sadrži hijaluronsku kiselinu, a koristi se za čišćenje, uklanjanje proteinskih naslaga, dezinfekciju, ispiranje, čuvanje, stavljanje i vlaženje mekih kontaktnih leća.

Preporučuje se i kod osjetljivih očiju.

Proculin® Soft Lens otopina u sastavu ima natrijev hijaluronat koji poboljšava vlaženje leća i povećava podnošljivost nošenja leća zbog viskozno-elastičnih svojstava. Otopina vlaži leće ne samo nakon stavljanja, već i tijekom dana, zbog svojstva “zaključavanja vode”. Također, poboljšava udobnost nošenja leća te smanjuje nadraženost očiju i suhoću.

Pažljivo pročitati upute i upozorenja radi pravilnog korištenja otopine u kombinaciji s kontaktnim lećama.

Upute za korištenje

Oprati ruke prije vađenja leća iz očiju ili kutijice za leće. Obrisati i osušiti ruke čistim ručnikom. Zakretanjem čepa na bočici slomit će se jamstveni pečat.

Leće nakon vađenja očistiti s nekoliko kapi Proculin® Soft Lens otopine. Leću staviti na dlan jedne ruke i nježno je trljati kažiprstom druge ruke 10 do 15 sekundi kako biste je očistili.

Leće isprati otopinom Proculin® Soft Lens.

Kako biste leće dezinficirali, staviti ih u kutijicu za leće napunjenu svježom otopinom Proculin® Soft Lens i ostaviti tako najmanje šest sati. Leće ukloniti iz kutijice nakon ciklusa dezinficiranja, isprati ih otopinom Proculin® Soft Lens i staviti u oči.

Kutijicu za leće isprati otopinom Proculin® Soft Lens i ostaviti da se suši na zraku.

Ne dirati vrh kapaljke na bočici kako ne biste onečistili otopinu.

Bočicu čvrsto zatvoriti odmah nakon korištenja.

Ako su leće bile spremljene dulje od sedam dana u kutijici za leće, potrebno ih je ponovno očistiti i dezinficirati prije nošenja.

Potrebno je često mijenjati kutijicu za leće kako biste spriječili infekciju uslijed onečišćenja.

Upozorenja

Nemojte koristiti ako je jamstveni pečat oštećen. Proculin® Soft Lens nemojte miješati ni koristiti s drugim tekućinama za kontaktne leće ako to nije navedeno u uputama za korištenje. Sustav kontaktnih leća nemojte mijenjati bez savjetovanja s liječnikom / specijalistom za kontaktne leće. Bočicu čvrsto zatvorite odmah nakon korištenja.

Sastojci

Aktivni sastojak: polikvaternij, hijaluronat. Konzervans: PHMB 0,0002%.

Pažljivo pročitajte upute i upozorenja radi pravilnog korištenja otopine Proculin® Soft Lens u kombinaciji s kontaktnim lećama.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Proculin® Soft Lens otopina za leće putno pakiranje 100ml"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu