BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Dr. Plant čaj kunica (Millefolii herba) 40g

5,00 KM

Na stanju

Kunica, stolisnik ili hajdučka trava uspješno ublažava mnoge zdravstvene tegobe. Može se koristiti u obliku čaja, kapsula, obloga ili kupke.

Ima protuupalno djelovanje te je odlična pomoć kod oteklina i upala. Nanošenje kunice na svježu ranu zaustavlja krvarenje i ubrzava proces zgrušavanja. Konzumacija ove biljke pozitivno djeluje na urinarni i probavni sustav, pomaže u liječenju infekcija mokraćnog mjehura, ublažava grčeve želuca i trbuha, a također pomaže kod pomanjkanja apetita i nadutosti.

Kunica blagotvorno djeluje na ženske tegobe, olakšava bolne menstruacije, ublažava menstrualne grčeve, smanjuje prekomjerno menstrualno krvarenje i regulira neredovite menstruacije. Koristi se kao prirodni lijek protiv bijelog pranja, ranica na grliću materice, mioma, upale jajnika i neplodnosti.

Dodatno, kunica pomaže kod raka na materici (nije ograničena doza), upale jajnika, učestalog mokrenja, mioma, klimaksa i izostanka menstruacije, vrtoglavice, mučnine i migrena.

Kunica potiče znojenje i snižava povišenu tjelesnu temperaturu uzrokovanu gripom i prehladom. Ova biljka pomaže u snižavanju krvnog pritiska, liječi proširene vene i hemoroide, a također je korisna za pročišćavanje krvi i poboljšanje cirkulacije, kao i za liječenje krvavog kašlja i zaustavljanje krvarenja iz nosa. Stolisnik se pokazao uspješnim u liječenju početnog stadija dijabetesa.

Pakovanje: 40 g.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Dr. Plant čaj kunica (Millefolii herba) 40g"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu