BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Dr. Plant čaj neven (Calendulae flos) 40g

5,00 KM

Na stanju

Neven, kao biljka koja pročišćuje krv, naš je najbolji pomoćnik u liječenju zarazne žutice. 1-2 šalice čaja dnevno djeluju izvanredno.

Ljekoviti neven pročišćava organizam, poboljšava cirkulaciju i pospješuje zacjeljivanje rana.

Novija istraživanja pokazuju da cvijet nevena sadrži vitamin C i flavonoide, a ne sadrži masti, što ga čini korisnim i kao jedan od preparata za mršavljenje. Visoka koncentracija antioksidansa smanjuje broj slobodnih radikala u tijelu.

Čaj od nevena pomaže u smirivanju grčeva crijeva, želuca i glatkih mišića, što ga čini korisnim i tijekom astmatičnih napada.

Pomaže kod neredovnog mjesečnog ciklusa i krvarenja iz maternice, liječi bolne i napukle bradavice kod dojenja, pelenski osip, te bolesti želuca, jetre i žuči.

Neven se koristi i za razna ispiranja, kako izvana, tako i iznutra, posebno kod ozljeda, upala i infekcija, dekubitusa i modrica.

Zahvaljujući provitaminu A, blagotvorno djeluje na oči i poboljšava vid, često se koristi za ispiranje očiju kod konjuktivitisa ili iritacija. Prisustvo provitamina A čini ga korisnim i protiv gljivica, osobito kandide.

Pakiranje: 40g.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Dr. Plant čaj neven (Calendulae flos) 40g"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu