BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Dr. Plant čaj piskavica (Trigonella foenum graecum) 50g

5,00 KM

Na stanju

Postoji nekoliko načina upotrebe ovog korisnog sjemena.

U zapadnoj herbalnoj medicini, piskavica se pije u obliku čaja za izbacivanje viška sluzi iz sinusa, grla, prsa i gornjeg respiratornog trakta. Također je djelotvorna protiv alergija i peludne groznice.

Kada se koristi kao iscrpina ili prah, njena dubinska svojstva dolaze do izražaja, čineći je vrijednim tonikom i superhranom. Stimulira metabolizam jetre i bubrega te zagrijava tijelo.

Piskavica smiruje i liječi sluznicu dišnog, probavnog i urogenitalnog trakta. Snižava kolesterol u krvi već nakon 10 dana primjene.

Ako imate problema s kolesterolom ili šećerom u krvi, piskavica bi trebala biti među vašim prvim izborima za uklanjanje ovih tegoba.

U liječenju dijabetesa, piskavica ostvaruje odlične rezultate. Uspostavlja ravnotežu šećera u krvi kod oba tipa dijabetesa zahvaljujući aminokiselini 4-hidroksi-izoleucin, koja kontrolira lučenje inzulina. Moderna istraživanja podupiru tradicionalno korištenje piskavice u snižavanju i kontroliranju šećera.

Prema nekim navodima, uzimanje 50 g piskavice na dan može dovesti do 30-postotnog poboljšanja nalaza već u roku od 10 dana.

U liječenju probavnog sustava, piskavica djeluje na nekoliko načina: stimulira probavu, budi apetit i uklanja višak sluzi. Njezini sluzavi sastojci štite i iscjeljuju probavnu sluznicu, smanjuju kolike i grčeve te pokreću crijeva.

Kao gorki tonik, piskavica ima povoljan učinak na jetru i slezenu, poboljšavajući njihov metabolizam. Koristi se kod teške probave, manjka apetita, slabosti, kolika, proljeva i povećanja jetre i slezene.

Bez obzira na način pripreme, ima opor i gorak okus.

Osim za ljepotu, piskavica je dobra i za dojilje jer potiče proizvodnju mlijeka, smiruje dojenčad, opskrbljuje ih željezom i pomaže u dobivanju na težini. Također, smanjuje tegobe PMS-a.

Pakiranje: 50g.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Dr. Plant čaj piskavica (Trigonella foenum graecum) 50g"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu