BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Weleda Losion za tuširanje nar, organski, 200ml

17,00 KM

Na stanju

Vaša unutrašnja ljepota dolazi do izražaja uz savršenu kombinaciju čistača i inspirativnog mirisa eteričnih ulja. Nar je drevna i moćna biljka čija se svojstva cijene već stoljećima. Ulje sjemenki organskog nara obožava vašu kožu i ključni je sastojak našeg kremastog losiona za tuširanje, zajedno s bogatim uljima sezama, suncokreta i makadamije, koji njeguju vaša osjetila i čine vašu kožu zadovoljnom. Dok topla voda otpušta slatke mirisne note narandže, pelina i vanile, blagi čistači na bazi šećera nježno podižu vaše raspoloženje, pružajući vam osjećaj harmonije i savršene mekoće kože.

Ujedinite svoju unutrašnju i vanjsku ljepotu s novim Weleda gelom za tuširanje od nara, dok senzualni, ženstveni miris sandalovine, davane, masline i krvave narandže nadahnjuje i usklađuje tijelo, um i dušu.

Blagi šećerni tenzidi posebno nježno čiste kožu, dok ovaj gel za tuširanje njeguje vašu kožu vrijednim uljima od sjemenki nara, makadamija oraha i sezama. Bogate nezasićenim masnim kiselinama čuvaju prirodnu vlažnost kože, štiteći je od isušivanja – za baršunasti osjećaj na dodir.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Weleda Losion za tuširanje nar, organski, 200ml"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu