BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Weleda Losion za tuširanje limun, organski, 200ml

17,00 KM

Na stanju

 

Limun i naranča donose svježe buđenje za sva čula, nježno čisteći vašu kožu i podižući raspoloženje! Limun simbolizira svježinu, a njegov miris odmah pozitivno utječe na duh. Uz naš Losion za tuširanje od limuna, uživat ćete u čistoj koži i odmah osjetiti poboljšanje raspoloženja. Sve to dolazi s prirodnim gelom za tuširanje koji hidrira cijelo tijelo. Kremasti gel s eteričnim uljem limuna osvježava vašu kožu. Probudite se, istuširajte se i unesite energiju u svoj dan!

Započnite jutro s posebnim iskustvom svježine. Uz Weleda osvježavajući gel za tuširanje od citrusa, darujete tijelu i umu novu energiju, dok vaša koža uživa u nježnom tuširanju. Miris organski uzgojenog limuna i naranče pruža osnažujuću svježinu, a njegovo djelovanje je ohrabrujuće i aktivirajuće. Ovaj losion za tuširanje idealna je podrška svima koji trebaju mali poticaj ujutro za novi dan.

Blagi šećerni tenzidi nježno čiste kožu, dok čisto sezamovo ulje, bogato nezasićenim masnim kiselinama, održava prirodnu vlažnost i sprječava isušivanje. Nakon tuširanja, vaša koža će se osjećati ugodno meko i glatko.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Weleda Losion za tuširanje limun, organski, 200ml"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu