BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Limited edition CAPILARTE Anti-aging shampoo +serum

59,95 KM

Na stanju

Šampon za stimuliranje rasta kose je preporučen osobama koje pate od prekomjernog gubitka kose različitih etiologija, uključujući gubitak kose uzrokovan genetskim ili hormonalnim uzrocima. Također, namijenjen je i osobama koje, usljed terapije lijekovima, stresa i opšte slabosti organizma, pate od privremenog ili trajnog gubitka kose. Specijalna formula sa dokazanom in vivo* učinkovitošću aktivira i jača ćelije folikula dlake i intenzivira rast kose. Šampon nježno čisti kosu i vlasište bez narušavanja fiziološke ravnoteže mikrobioma.

UPOTREBA: Nasuti malu količinu šampona na dlanove, a zatim na vlažno vlasište. Nježno i pažljivo masirati glavu da bi se uklonila sva prljavština i očistio pristup folikulama dlake. Ostaviti na koži i kosi najmanje 2 minute. Dobro isprati. U slučaju kontakta s očima isprati vodom. Serum za stimuliranje rasta kose je specijalistički proizvod za vlasište, sa dokazanom in vivo učinkovitošću, dizajniran za osobe koje pate od periodičnih ili hroničnih simptoma gubitka kose, različite etiologije. Značajno inhibira prekomjerni gubitak kose i stimulira proces njenog ponovnog rasta i povećanja gustoće. Inhibira proizvodnju dihidrotestosterona (DHT).

Poboljšava mikrocirkulaciju vlasišta. Štiti i obnavlja ćelije folikula dlake i poboljšava njihovu vitalnost. UPOTREBA: nanesite malu količinu seruma na suvo ili vlažno vlasište, poslije pranja. Nježno i pažljivo umasirajte serum i ostavite da se upije. Ne ispirajte. Koristiti svakodnevno 3 mjeseca. Nakon 3 mjeseca tretmana preporučena je jednomjesečna pauza.

Kupi

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Limited edition CAPILARTE Anti-aging shampoo +serum"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu