BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Avène Hyaluron Activ B3 Trostruko korektivna krema za područje oko očiju 15 ml

74,00 KM

Na stanju

Njega za područje oko očiju s dekstran sulfatom, čistom hijaluronskom kiselinom i niacinamidom djeluje na uzroke starenja*. Ova formula ispunjava bore i zaglađuje kožu oko očiju, smanjujući otečenost i tamne krugove (podočnjake).

S godinama koža se mijenja, stanice stare, a koža funkcionira sporije. Dermatološki laboratoriji Avène razvili su Hyaluron Activ B3 Trostruko korektivnu kremu za područje oko očiju koja sadrži dekstran sulfat, čistu hijaluronsku kiselinu (visoke i niske molekularne težine) i niacinamid (6%) kako bi djelovala na uzroke starenja i produžila život stanica*. Njegova gel-kremasta tekstura pruža trenutan učinak svježine.

Ova krema ispunjava bore i zaglađuje kožu oko očiju, smanjuje otečenost i tamne krugove (podočnjake). Bez mirisa, pogodna je za područje oko očiju kao i za područje oko usana, te je odlična podloga za šminku. Hyaluron Activ B3 Trostruko korektivna krema je eko-dizajnirani proizvod za njegu kože koji sadrži 93% sastojaka prirodnog podrijetla, u tubi s aplikatorom.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Avène Hyaluron Activ B3 Trostruko korektivna krema za područje oko očiju 15 ml"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu