BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

Uriage Bebe Cold krema za bebe i djecu 75 ml

19,00 KM

Na stanju

Intenzivno hrani i štiti nježnu dječju kožu od vanjskih utjecaja poput vjetra, hladnoće i tvrde vode. Formula sadrži prirodan kompleks (Uriage termalna voda + organski runolist) koji umiruje i pruža osjećaj ugode. Biljni skvalan nadoknađuje nedostatak lipida u koži i obnavlja hidrolipidni sloj. Nanesite nježnom masažom na čistu i suhu kožu dok se potpuno ne upije. Krema ima bogatu, nemasnu teksturu i važno je izbjegavati kontakt s očima. Prikladna je za korištenje od rođenja, bez mirisa, te je testirana pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom.

Prva Cold krema pruža zaštitu i njegu bebine kože od rođenja. Sadrži 96% prirodnih sastojaka, uključujući 100% prirodnu Uriage termalnu vodu, BIO ekstrakt runolista, ulje jojobe, ulje suncokreta, skvalan i pčelinji vosak. Ova ultra-hranjiva krema nudi vrlo visoku toleranciju, ne sadrži mirise i idealna je za njegu suhe kože sklone atopiji.

Nježna i meka tekstura omogućava lako nanošenje. Može se koristiti više puta dnevno prema potrebi za njegu i zaštitu lica (nos, uši, obrazi, brada), tijela, ruku te pelenskog područja kod novorođenčadi. Također je testirana pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom, a dolazi u reciklirajućoj ambalaži.

 

Kupi

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "Uriage Bebe Cold krema za bebe i djecu 75 ml"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu