BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80KM
LJEKARNA BIOPHARM

HelloSmile Aktivni Ugalj za zube 17g

65,50 KM

Na stanju

Proizvodi za izbjeljivanje zuba se obično oslanjaju na jake hemikalije kao što je hidrogen peroksid, koji mogu dovesti do oštećenja gleđi i osjetljivosti zuba. Umesto upotrebe jakih hemikalija, potpuno prirodna formula HelloSmile aktivnog uglja u prahu se vezuje za površinske mrlje od hrane i pića, efikasno ih uklanja bez oštećenja gleđi ili izazivanja osetljivosti.

Vrsta koja se koristi u našoj formuli je poznata kao aktivni ugalj koji prolazi kroz poseban proces koji povećava njegovu apsorpciju. To ga čini izuzetno efikasnim u vezivanju i uklanjanju površinskih mrlja sa zuba.

Za razliku od jakih hemijskih metoda koje mogu oštetiti gleđ i izazvati osjetljivost zuba, HelloSmile Aktivni Ugalj pruža nježno i prirodno rješenje za izbjeljivanje.

Najbolji rezultati se postižu pranjem zuba sa HelloSmile aktivnim ugljem u prahu nakon redovnog večernjeg pranja zuba pastom. Navlaži četkicu za zube i otresi višak vode. Umoči četkicu za zube u teglicu sa prahom, tako da su čekinje ravnomjerno obložene. Peri temeljno 2 minuta, fokusirajući se na područja sklona mrljama, kao što su površine prednjih zuba. Ispljuni i temeljno isperi usta nakon upotrebe. Koristi svaku noć da održiš prirodno bjelji i zdraviji osmijeh.

Kupi
Brand:

Dostava širom Bosne i Hercegovine

Ocjene kupaca

Trenutno nema ocjena.

Budi prvi koji će ocjeniti "HelloSmile Aktivni Ugalj za zube 17g"

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upišite naziv proizvoda, tegobu ili simptom

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu